Söndag

Gårkvällen var en bättre lördagkväll alltså. Kom hem till Johanna vid åtta där en bunt sköna brudar redan höll hus för att kunna fira in Johannas födelsedag på bästa sätt. Det bjöds på cocktails och exotiskt planka till en början, sen körde vi ett och annat spel innan vi åt en så sjukt fin och god tårta Made by Johanna herself. Slutade på lokal någon gång där efter midnatt. Tackar alla mina fina vänner och särskilt Johanna som fixat så fint för igår. Idag då? Ingen vanlig söndag inte. Johannas b-day!!!! Grattis till bästaste bästaste bästaste du som jag inte skulle klara mitt liv utan. Vi åt en god lunch på Rost dagen i ära. 















2013-11-17 | 18:59:07 | Allt | 0 Kommentarer

Onsdag

Hello mate. Efter skola - utvecklingssamtal - körlektion så mötte jag upp Alva och åt middag på Rost. First time ever, but not last. Jättegod mat dvs, och ett asmysigt vardagslyx! Visst kör vi lite Stockholms-pics på det?

 























2013-11-13 | 19:08:47 | Allt | 0 Kommentarer

Happ, Hejdå Stockholm

Tjappa tjejer och killar. Rullar fortfarande runt i Stockholm. I lördags hade vi en välbehövlig dag inne hos Klara, Anna och gänget. Gick max till Ica där bredvid dom, sushisuget tog över och vi beställde hem goooo sushi till middag. På kvällen hängde vi på Scandic Grand Central och drack olika goda cockatils, drinkar och vin och gick sedan vidare till Fasching. Astrevlig kväll. I söndags gick jag mig på en shoppingrunda och sedan åt jag, Oline, Fabian och David middag på Vapiano. Sedan begav jag mig mot mormor och morfar för att hälsa på där. Måndagen startades med en prommis vid norrmälarstrand och upp på kungsholmen, mötte sen upp klara, drack kaffe, shoppade lite, och sen gick vi tillsammans med Anna på lägenhetsvisning. Idag då? Jovars har utnyttjat min shellac-present från världens bästa tjejer här i Stockholm (mycket prisvärdare i Stockholm) och sitter nu på Le Cafe och ätit en laxsallad och pluggat lite. Bokade även ett flyg till kvällens hemresa nyss också. Hade gärna stannat lite till. Aja. Ska posta bilder i detta inlägg när jag anländer till Umeå senare ikväll också. Ska bege mig ut i regnet och mörkret och promenixa hem till mormor och morfar nu. BYE. PUSS. LOVE

2013-11-12 | 16:25:00 | Allt | 0 Kommentarer

Lördag

Trevlig lördag mina vänner. Hade en jättetrevlig kväll igår som började hemma hos Klara med vin och massa gott tilltugg och trevligt sällskap. Sedan drog vi oss utåt med slutdestinationen på Berns. Jättetrevligt. Ska ta mig i kragen, köpa någon frukost och påbörja lördagen. Hoppas ni har det fint. LOVE

2013-11-09 | 13:46:42 | Allt | 0 Kommentarer

Big lights will inspire you

Hola Amigos. Packat och klart. Imorgon är det den sista dagen i skolan innan helg. Helg och dessutom Stockholm. Tar flyget dit ner med min kompanjon Oline direkt efter skolan och är framme hos min saknade Klara lagom till middag. Partaj imorgonkväll också och det känns riktigt kul alltså. Är ledig i början av nästa vecka så passar på att stanna lite extra länge när jag ändå är där, komma hem till mormor och morfar och äta mormors middag och prata en massa strunt. Så mysigt. 
 
 
 

2013-11-07 | 20:46:11 | Allt | 0 Kommentarer

Resumé













Startade höstlovet med en mysig och så välbehövlig hemmakväll och en tidig natt i sängen. Hade högskoleprovet som väntade på lördagen och jösses, efter 7 timmar på östra paviljongens skrivsal kan jag medge att huvudet var tomt. På kvällen kom Hanna och Simone hit och vi åt en massa god ost, skinka, frukt, choklad och så rödvin till det. Wey vad mysigt det var. Dagen därpå var det min födelsedag och jag blev väckt med sång, presenter och frukost. Efter en lyxig födelsedagsmiddag kom Moa Amanda och Oline to my crib och så  åt vi gårdagens rester från ostbrickan och hade en massa mys. Och så skämde de bort mig med en jättefin present. Tacksam till dessa älskade fina bästa vänner jag har :) veckan fortsatte med jobb och mer ost och vin-kvällar (Överkonsumtion på den fronten). Och så var det torsdag och halloween. Började hemma hos Amanda som serverade sin specialité, grekisk sallad. Så god (en anledning till varför jag älskar henne hehe). Fortsatte hemma hos Axel och sen vidare till lokal för en riktigt trevligt kväll i Marilyn Monroes kläder. Vaknade upp med Johanna och vi såg till att äta en brunch och gå en långprommis. Nu är det roliga över och skolan kör igång imorgon. Hade sannerligen behövt vila upp mig en aning mer på detta lov men fan vad mysigt och roligt jag haft. 

2013-11-03 | 22:50:40 | Allt | 0 Kommentarer