Promenad och Podcast

Något så enkelt som en kombination av en promenad, sol och en podcast kan göra mig så lycklig. Vissa podcasts är som ett recept på hur olika situationer ska lösas uppspelat i mina öron.
 
Att grubbla och analysera över saker är ju vardag. Och att dessutom aldrig komma fram till ett svar är ju närmare ett faktum. Varför tror vi egentligen att analysera och grubbla över saker kan ge oss ett svar? Hur ska vi kunna veta svaret på en situation som vi upplever för första gången? Tänk om vi skulle tillaga en ungsbakad röding för första gången, utan recept. Hade vi ens gett oss in i det analysstadiet för att försöka klura ut en lösning till en lyckad röding? Nja. Det är väl klart som fan att vi behöver ett recept för att tillaga en ungsbakad röding för första gången. Det är väl egentligen klart som fan att vi behöver ett recept på hur vi löser situationer i livet för första gången också? Det är klart som fan att vi behöver ett recept för att komma fram till saker vi ställs inför för första gången.
 
Dissar det där meningslösa analyserandet och grubblandet och hyllar de där bra podcastsen. Det är som att äntligen få läsa receptet till rödingen, grädda den, och få äta upp vad som tidigare grubblats över. :) I love it! 
 
 


 

2014-03-18 | 21:52:00 | Allt | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» tövvan

du är så klok mitt hjärta!

2014-03-20 // 10:44:19
» Oline Krekula

såååå true!!!

2014-03-20 // 20:17:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback