Sightseeing in Italy <3

Varenda steg och varenda blick åt höger eller vänster var som sightseeing. Det var så himla vackert överallt! Men vi hade några slutdestinationer som vi tänkte upptäcka. Spanska trappan, Piazza Navona, Piazza Venezia, Pantheon, Colosseum, St. Peterskyrka och Fontana DI Trevi, vilket var huvuddestinationerna.
 
Första dagen började vi med Spanska Trappan. Sjukt coolt ställe. Utnyttjade solen och satt där och andades in alla nya intryck från Rom. 
 
 
 
 
 
Solen gick ned och vi hade hört att Fontana Di Trevi skulle göra sig som bäst då, så vi gick dit. Bilderna är vackra, visst, men ändå så orättvist om man jämför med hur vackert det är i verkligheten.
 
 
 
 
Och så hade vi Piazza Venezia. Vilket ställe. På utsidan och insidan var så fint. 
 
 
 
 
 
Och så besökte vi Pantheon. Man kan inte ens få med hela byggnaden på bild. 
 
 
 
 
 
 
Utanför Pantheon in Nighttime. 
 
 
Piazza Navona in Nighttime.
 
 
Piazza Navona in Daytime!
 
 
COLOSSEUM!
 
 
 
 
 
 
 
 
Fontana Di Trevi, här på dagtid. 
 
 
Så har vi St. Peterskyrkan. Kan vara min personliga favorit. Eller nä, eller jo. Eller allt var så jävla coolt så jag vet inte. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trots ett långt inlägg så är detta bara 1/5 av allt fint vi sett. Så himla glad att vi har fått se dessa ställen. Kommer nog aldrig sluta fascineras över hur vackert allt är byggt överallt och hur många fina historiska kreationer dom har åstadkommit. Alltså wooooooow. 
 

2014-01-26 | 13:19:00 | Allt | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback